2-3 hverdages LEVERINGSTID MED GLS
FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

FAQ

Svar på vores meste stillede spørgsmål

Leveringen tager 1-3 dage 

  Jeg, Marcus Lund, har en længere fortid med high-end tøj. Jeg sætter mig hver dag for at lære hvordan de nyeste fakes ser ud, så jeg kan garantere der aldrig kommer en igennem mit check. Desuden har jeg et team bag mig, som jeg hjælper, men også hjælper mig med input og informationer. Med tiden bliver fakes bedre og bedre, men det skarpe øje kan altid spotte forskellen.

 

Salebylund står 100% inde for alle produkterne på siden, og dermed gives der garanti – samt sender dig en faktura, som er tilsvarende til en kvit, i det den påviser hvor produktet er købt og hvad du betalte. Man kan med ro i sindet handle hos Salebylund.

Vi bruger hovedsageligt GLS – hvor alle pakker er forsikret op til 4500 dkk, ved ordrer der overstiger dette beløb vil der tilføjes en yderligere forsikring op til 20.000 dkk. 

Du kan finde din kvittering/faktura i din ordrebekræftelses email, som du modtog i din indbakke ( nogle gange ender den i spam).

Vi får nye produkter hjem på ugentlig basis.

Vi tilbyder 14 dages returret, fra den dag hvor du har modtaget dine varer enten i en pakkeshop eller om den er sendt til din privatadresse. Såfremt at denne dato er overskredet, så kan vi desværre ikke modtage retur varer. 

Det kan man på Facebook & Instagram “@Salebylund.

Scroll to Top