2-3 hverdages LEVERINGSTID MED GLS
FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

“Life is too short to dress boring”

Afspil video
Skærmbillede 2021-08-19 kl. 15.24.19

Sale By Lund

Sale by Lund har siden 2017 skabt stor tillid til sine kunder gennem min personlige historik som privat secondhand forhandler. Sidenhen har projektet opnået stor potentiale, hvilket resulterede i, at jeg videreførte konceptet som virksomhed i 2020. Sale by Lund stræber efter at kunne levere den bedste service på det danske highend secondhand marked.

 

Sale by Lund tilbyder kunderne et koncept, hvor der sættes fokus på altid at levere det bedste content igennem vores hjemmeside og Instagram. Her med fokus på at inspirere og skabe interesse indenfor mode og highend secondhand. Sale by Lund differentierer sig fra andre secondhand forhandlere ved ikke at sælge varer for folk mod kommission, men derimod udelukkende sælger egne varer.

 

Sale by Lund udvælger sine varer nøje. Alle varer indkøbes og sælges på egen hånd. Dette skærer så mange mellemled af som muligt, så kunderne kan få de bedste og mest konkurrencedygtige varer.

 

Marcus Lund

 

Sale by Lund har et ekspertpanel, som foretager autencitet tjek på alle varer, forinden de sættes til salg. Vi kan på den baggrund stå 100 procent inde for alle varer på hjemmesiden. Vi tilbyder garanti samt sender en kvittering ved alle ordrer. Her fremgår dit køb samt betaling, der kan bruges som ægthedsbevis ved eventuelle videresalg på et senere tidspunkt. Man kan derfor med ro i sindet handle hos Sale by Lund.

Skærmbillede 2021-08-19 kl. 16.01.17
Scroll to Top